Obra de teatre benèfica a favor d’Elvira a càrrec de Teatre Lliure de Paiporta. Sala Escalante de València, 6 de maig.

Lunes, abril 11, 2011

El pròxim divendres, 6 de maig a les 22.30h, el Grup Teatre Lliure de Paiporta actuarà de manera benèfica a favor d’Elvira. La funció tindrà lloc a la Sala Escalante que també ha cedit benèficament la Excma Diputació de València per a esta representació.

CARTELL ANUNCIANT DE L’OBRA A FAVOR D’ELVIRA

Elvira, la seua familia i amics donem les gràcies a tots els membres del Teatre Lliure de Paiporta que de manera tan generosa s’han oferit a esta acció d’ajuda a Elvira. Vos donem les gràcies de tot cor!!! Mil gràcies a totes i a tots, als actors i actrius, als familiars i amics que estan ajudant-los, a l’autor del cartell, als que venen entrades, als que han buscat i aconseguit la cessió de la sala, i als que l’han cedida tan amablement.

Mil gràcies!!!

Amunt!!!